blog-image-large
Tiha revolucija počinje! TASKI AERO profesionalni usisivači najtiši su i najefikasniji usisivači na tržištu, kreirani od strane inovativne švajcarske kompanije sa više od 60 godina iskustva u ovom poslu.


Najveći izazov industrije usisivača jeste zadovoljiti stroge kriterijume koje diktiraju profesionalni korisnici poput hotela, staračkih domova i poslovnih zgrada. TASKI AERO linija usisivača razvijena je kako bi odgovorila na sve njihove zahteve. Izdržljivi materijali, ergonomski dizajn i inovativne tehnologije učinili su da ovi usisivači budu prvi odabir profesionalnih korisnika u celom svetu. 




Tihi usisivači
Sa svojom patentiranom "tehnologijom šapata" TASKI AERO usisivači su 30% tiši od standarda industrije. "Tehnologija šapata" omogućava diskretno čišćenje tokom celog dana, bez ometanja korisnika prostora koji se održava. Švajcarski inženjeri, koji su razvijali TASKI AERO liniju, uspeli su revolucionarnim dizajnom motora nivo buke spustiti na manje od 53 decibela. Koristite li Eco način rada, nivo buke koju proizvodi usisivač se spušta na neverovatnih 50 decibela, što je ekvivalent buke koju proizvodi normalan razgovor, veš mašina ili klima. Uz TASKI AERO tihi usisivač hoteli mogu usisavati sobe bez straha da će buka usisivača probuditi goste koji spavaju, a održavanje kancelarija se može diskretno obavljati i tokom radnog vremena, bez da to utiče na koncentraciju i narušava mir radnika. Usisavanje je moguće bilo gde, bilo kada. Pogledajte video!


Ekološki aspekt - usisivač i energetska efikasnost
Energetska efikasnost dovedena je do perfekcije razvojem patentiranog motora od 585W koji ima iste performanse kao usisivači sa više od 900W. Time TASKI AERO profesionalni usisivač osigurava dugoročne uštede u potrošnji električne energije i umanjuje ekološki uticaj korisnika. Odaberete li usisivač koji ima Eco način rada, potrošnja motora se smanjuje za 50%, bez značajnijeg gubljenja usisne moći.

Kampanja za čistiji vazduh
TASKI pridaje veliku važnost kvalitetu vazduha enterijerima u kojima se dugo boravi. Profesionalni usisivači AERO opremljeni su sopstvenim troslojnim sistemom filtriranja koji je moguće unaprediti dodatnim HEPA filterom, koji uklanja 99% čestica prašine, alergena i patogena koji se prenose vazduhom. Ako je čist vazduh jedan od vaših prioriteta, na pravom ste mestu. TASKI AERO je profesionalni usisivač sa kojim glavobolje, vrtoglavice i alergije uzrokovane lošim kvalitetom vazduha postaju stvar prošlosti.



TASKI AERO BP - Mobilnost na prvom mestu
Za potrebe usisavanja zahtevnih prostora TASKI je razvio model AERO BP - 3 u 1 usisivač koji se može koristiti kao prenosni ruksak usisivač, podni usisivač ili duvač za lišće. Pored uobičajene verzije, sa izuzetno dugim kablom, AERO BP dostupan je i kao baterijski bežični usisivač. Idealan je za usisavanje stepenica, bioskopskih dvorana, pozorišta, aviona, autobusa i vozova. Njegov ergonomski dizajn i težina od samo 4,7/5,3 kg omogućavaju maksimalnu udobnost za korisnika. Pogledajte video za više detalja.


Dostupni modeli

Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina creva: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: da

Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina cevi: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: da




TASKI AERO BP 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Dužina kabla: 12,5 m
Težina: 4,7 kg

TASKI AERO BP Lithium 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Težina: 5,3 kg
Vrijeme rada: 30 min
Vrijeme punjenja: 90 min

Da li želite isprobati TASKI AERO usisivač? Budite slobodni da nas kontaktirate na telefone 011/377 44 67 i 065/319 45 48 ili nam pišite na mejl office@ecotime.rs





Sviđa Vam se članak? Podelite ga sa prijateljima