blog-image-large
Unilever i Diversey su se udružili kako bi Vam pružili Pro Formulu: jednostavna za korišćenje, profesionalno formulirana, rešenja za čišćenje kombinovana sa brendovima koje volite - pružajući Vam rešenja velike efikasnosti na profesionalnom nivou.




Bilo da ste u uslužnoj delatnosti, zdravstvu ili Vam treba pomoć za čišćenje prostorija, mi imamo rešenje za Vas. Naš profesionalni dijapazon je kompletiran sa rešenjima koja ciljaju područija teška za čišćenje u Vašoj kuhinji, kupatilu, prostorijama za sastanke, čak i vešeraju, pružajući Vam mir i odlične rezultate već pri prvom korišćenju - omogućavajući Vam da budete “spremni za posao”.

Izvanredno čisto okruženje je osnov za pozitivno iskustvo kupca ili klijenta u Vašem poslu. 
 
Pro Formula Diversey je u saradnji sa Unileverom, čijim brandovima neizmerno verujete, kreirala širok dijapazon profesionalno formulisanih sredstava za čišćenje. Deo Pro Formula programa sredstava spremnih za upotrebu namenjen je restoranima, motelima, hostelima i drugim biznisima kojima trebaju jednostavna, a efikasna rešenja već pri prvoj primeni.
Paleta proizvoda Pro Formula kombinuje prepoznatljivost brenda sa snagom čišćenja potrebnom za potrebe preduzeća.

Dok vodite posao, verovatno ćete u toku jednog dana imati mnogo uloga; od domaćina, menadžera, pa čak i profesionalne čistačice...
Pretpostavljamo da vreme nije nešto što imate na pretek.
Tu dolazi Pro Formula kompanije Diversey. Pro Formula pruža čitav niz profesionalno formulisanih proizvoda za čišćenje, uparenih sa pouzdanim brendovima Unilever, kao što su Domestos, Omo, Cif i Sun.
Pro Formula nudi opšte kao i specijalizovane proizvode za čišćenje kuhinje. Oni bi trebalo da čine osnovni osnovni opseg bilo kog ugostiteljskog okruženja.






Čišćenje i održavanje toaleta, kupatila i perionica veša zahteva visoke higijenske standarde kako bi se održavali čistim, Pro Formula proizvodi će vam pomoći u tome.





Pro Formula vam pomaže da pružite izuzetan nivo čistoće i higijene. Naši proizvodi će vam pomoći da zaštitite svoje stanare, osoblje i posetioce tako što ćete obezbediti najbolja rešenja za čišćenje.







Pro Formula proizvodi će olakšati svaki posao čišćenja i osigurati da sve vaše prostorije ostanu čiste I sigurne.
 








Pogledajte više o proizvodima u našem WEBSHOP-u.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije i uputstva ili smernice o tome na koji način i kojim sredstvima tretirati površine u vašem poslovnom objektu, kontaktirajte nas na telefone 011/377-44-67 i 065/319-45-48 ili nam pošaljite e-mail na office@ecotime.rs. 




Sviđa Vam se članak? Podelite ga sa prijateljima